Grayscale Investments on jättänyt lomakkeen 10 SEC: lle Ethereum Trustin puolesta tullakseen toiseksi yritystuoteksi, joka on nimetty digitaalisen valuutan sijoitusvälineeksi ja raportoi komissiolle.

Suuri kryptovaluutta-omaisuudenhoitaja Grayscale Investments on jättänyt rekisteröintiilmoituksen lomakkeelle 10 arvopaperi- ja pörssikomissiolle (SEC) sen Bitcoin Trader -yrityksestä.

Jos hakemus onnistuu, ETH Trust on toinen yritystuote, joka on nimetty digitaalisen omaisuuden sijoitusvälineeksi ja raportoi SEC: lle Grayscale Bitcoin Trustin jälkeen.

Harmaasävyiset ETH-luottotiedostot lomakkeelle 10, SEC

Arvo 10 tunnetaan myös nimellä arvopapereiden rekisteröinnin yleinen lomake. Se on arkistointi SEC: lle, jota käytetään arvopapereiden luokan rekisteröimiseksi mahdolliseen kaupankäynnään Yhdysvaltain pörsseissä. Yritysten, joiden taseen loppusumma on vähintään 10 miljoonaa dollaria ja vähintään 750 osakkeenomistajaa, on toimitettava lomake, mutta näiden kynnysarvojen alapuolelle jääville organisaatioille lomakkeen 10 toimittaminen on vapaaehtoista.

Mukaan ilmoituksen digitaalisen omaisuudenhoito yrityksen, harmaasävy arkistointitunnuksen puolesta Harmaasävy Ethereum Luottamus on vapaaehtoista. Jos rekisteröintilauseke hyväksytään, siinä nimetään ”Trust SEC -raportointiyhtiöksi ja rekisteröidään osakkeitaan vuoden 1934 arvopaperipörssilain 12 §: n g momentin mukaisesti”.

Menestyvä rekisteröinti antaa myös akkreditoiduille sijoittajille, jotka ostivat rahastoyhtiön osakkeita, aikaisemman likviditeettimahdollisuuden, koska lakisääteinen osakeannissa pidettävien osakkeiden hallussapitoaika lyhennetään 12 kuukaudesta 6 kuukauteen vuoden 1933 arvopaperilain 144 säännön nojalla. .

Saatat myös pitää:

Harmaasävyinen AUM-lisäys 500 miljoonaa dollaria viikossa, Bitcoin-osakkeet johtavat
Se, mitä harmaasävy osti vuoden 2020 toisella neljänneksellä, on 750 miljoonan dollarin arvoinen BTC
185 miljoonaa dollaria Bitcoineja: Tämän määrän on ostanut vain Grayscale viime viikolla
Lausunnossa korostettiin myös, että Grayscale julkaisee vuosineljänneksen ja vuosikertomuksen Ethereum Trustista ja tarkastetun tilinpäätöksen OTC Markets Alternative Reporting Standard (ARS) -standardin mukaisesti. Jos rekisteröintilausunto tulee voimaan, yritys alkaa arkistoida nämä raportit ja tilinpäätökset SEC: lle 10-Q: na ja 10-K: na.

On syytä huomata, että tämä on Grayscalen toinen hakemus lomakkeelle 10 SEC: llä. Viime vuonna yritys teki samoin Grayscale Bitcoin Trust -yritykselle, joka hyväksyttiin melko nopeasti.

15% kasvu viikossa

Kuten raportoitu aiemmin CryptoPotato The kryptovaluutta investointi alustan hahmotellut merkittävä kasvu hallinnoitavat varat, mikä vahvistaa kasvua institutionaalisten sijoittajien kiinnostusta. Kokonaismäärä on noussut viikossa 4,8 miljardista dollarista yli 5,5 miljardiin dollariin digitaalisten omaisuuserien arvosta.

Kaksi eniten käytettyä yrityksen tuotetta, Grayscale Bitcoin Trust ja Grayscale Ethereum Trust, vastaavat kokonaismäärästä 4,5 miljardia dollaria ja 750 miljoonaa dollaria.

Written by
admin