Med Bitcoin (BTC) Risk-Reward Potential på bordet har analytikere dette å si i 2021

Analytikere forventer at BTC-rallyet utvides til tidlig i 2021

Den første og største krypto eiendelen, Bitcoin (BTC), har vært en av de best ytende eiendelene på planeten siden lanseringen i 2009. Flaggskipet økte med nesten 9 millioner prosent i pris mellom 2010 og 2019. Bare å holde eller gjennomsnittlig Bitcoin (BTC) -posisjoner gir en viss referanseindeks.

5. november nådde Bitcoin (BTC) en ny årlig høyde på $ 15.960 før en retracement. Dataaggregator, Messari bemerket at Bitcoin nå har brukt mer enn 20 dager over motstandsnivået på $ 15.000 og 19 dager over $ 15.109. Dette representerer omtrent 0,4% av flaggskipets levetid siden den ble opprettet i 2009.

Etter en prisavvisning på $ 15,960, falt BTC-prisen til en nedgang på $ 14,310 lørdag da store medier utpekte Joe Biden som den forventede vinneren av valget i USA 2020.

Sammensetningen av faktorer som et Biden-presidentskap, oppfatningen av Bitcoin som utvikler seg fra et risikovillig eiendel til et aktivt havn, og en historisk syklus etter halvering, har fått analytikere til å spekulere i hvordan Bitcoin-prisen kan bli påvirket i 2021.
BTC / USD daglig diagram

Bitcoin (BTC) handles for øyeblikket til $ 15 374, opp fra den laveste dagen på $ 14 310, og oppnådde nesten 5% på dagen.
Analytikere har dette å si i 2021: Bitcoin Price Discovery, Regulation

I mai 2020 hadde Bitcoin sitt tredje halveringsarrangement. Den tidligere halveringen ble registrert i 2016 da denne hendelsen finner sted hvert fjerde år. Fra historiske sykluser, i 2017, oppnådde Bitcoin sin høyeste tid 15 måneder etter halveringen i 2016. Å telle 15 måneder fra siste halvering i mai vil derfor innebære at sjansene for en ny topp i midten av 2021 forblir høye.

I mellomtiden forventer analytikere at BTC-rallyet vil strekke seg tidlig i 2021, og forventer at BTC vil gå inn i prisoppdagelse og slå nye heltidspunkter. På lang sikt sier kryptovalutainvestorer og analytikere at oppfatningen av Bitcoin som en holdbar butikk med verdi vil presse verdsettelsen.

Tyler Reynolds sa at den faste tilførselen av Bitcoin gjør den overbevisende som en sikring mot offentlige utgifter. Dette sa han:

„Etter hvert som den for tiden utvikler seg, vil neste bull run bli ledet av BTC med den fortellingen som OG-ene har sagt siden 2011: Bitcoins harde forsyningsgrense gjør det til en holdbar SOV ettersom regjeringer devaluerer sine fiat-valutaer for å støtte ubegrensede offentlige utgifter.“

Nylige data på fredag ​​indikerte at Feds balanse var på $ 7.14 billioner, nær rekordhøye. Amerikansk statsgjeld har nådd en topp på $ 27,2 billioner, en figur som aldri er sett før i historien.
Fed-balanse siden 2007.

Makroinvestor og fondsforvalter Paul Tudor Jones og andre fremtredende investorer kaller Bitcoin ‚et ideelt inflasjonsspill‘.

Attraktiviteten til Bitcoin for institusjoner er fordi den kan fungere som en sikring i en diversifisert portefølje og også gi investorer eksponering for sitt asymmetriske risikobelønningspotensial.

Året 2020 økte den statlige tiltaket med tanke på BitMEX-avgifter fra CFTC og OKEx uttaksfrysing. Sasha Ivanov, administrerende direktør og grunnlegger av Waves Platform, bemerket den store utviklingen i form av CBDC og skattepolitikk for tiden, mens han bemerket at Crypto-regulering fortsatt er i begynnelsen. Han bemerket at kryptoregulering vil være hovedfokusområdet i 2021. Dette uttalte han:

“Regulering vil absolutt være et fokusområde i kryptorommet som skal inn i dette neste år. Det er bare et spørsmål om tid før et økende antall jurisdiksjoner overholder regelverket. Den rette typen regulering er bra for kryptorommet. ”

Når det gjelder regulering, uttalte Jake Chervinsky fra Compound Finance at den valgte presidenten i USA, Joe Biden, ikke har uttrykt noen offentlig holdning til krypto. Dette sa han:

“Den valgte presidenten Biden har ikke sagt noe offentlig om sine synspunkter på krypto. Foreløpig er det ikke et stort nok spørsmål å berettige hans oppmerksomhet. De neste fire årene av amerikansk kryptopolitikk avhenger av hvem han utnevner til nøkkelstillinger; vi vet mer når overgangen begynner. „

Valget av Biden lyser utsiktene for en stimulansepakke innen utgangen av 2020, som kan påvirke Bitcoin positivt. Selv om det er en mulighet for at dette kombinert med forbedring av investortilliten i utgangspunktet kan ha en positiv innvirkning på prisen på Bitcoin, er det også viktig å si at over tid vil et styrket dollarscenario forårsaket av stimuluspakken kunne legge til ytterligere salgspress på Bitcoin .

Comments are closed.