Quantstamp gennemfører revision af Ethereum 2.0-klient, Teku; Siger netværk ’næsten klar‘

Efterhånden som den lange ventetid på Ethereum 2.0 fortsætter, har smart contract-revisionsfirma Quantstamp afsluttet en revision af Teku. Teku er en Ethereum 2.0-klient udviklet af blockchain-softwarefirmaet, Consensys, og vil sandsynligvis spille en vital rolle, når fase 0 af Ethereum 2.0 endelig bliver live.

Decrypt rapporterede først afslutningen af ​​revisionen, som primært dækkede klientens konsensusregler, koden og kontroller, der var nødvendige for belønninger og sanktioner, samt andre sikkerhedsrelaterede problemer.

Revisionen bekræftede, at den kodebaserede for Teku-klienten var af „højeste kvalitet“, mens udviklingsteamet straks løste eventuelle problemer, der blev opdaget af revisorerne.

For eksempel havde Quantstamp fundet en ubegrænset kø for indgående meddelelser. Denne sårbarhed ville have eksponeret individuelle noder, der bruger Teku til DDoS-angreb. Et sådant angreb vil efterfølgende få klienter til at stoppe synkronisering med Ethereum 2.0 og gå glip af valideringslogikken.

Afslutningen af ​​revisionen markerer endnu et skridt i rejsen mod fase 0-frigivelsen af ​​Ethereum 2.0, ifølge Quantstamp CEO Richard Ma.

Ma sagde efter sigende i en erklæring, at „Ethereum 2.0 er på vej til at levere fase 0 i den nærmeste fremtid.“

Teku vil låse Ethereum 2.0 op for institutioner.

Teku-klienten blev skrevet i Java og blev specielt designet af Consensys til at imødekomme behovene hos institutioner og virksomheder, der ønsker at satse ETH på den kommende version af Ethereum. Den nu reviderede klient indeholder en fuld implementering af Beacon chain-node og en valideringsklient, som brugerne kan deltage i netværkskonsensus.

Efter afslutningen af ​​en sådan omfattende revision vil Ethereum-entusiaster være håbefulde på, at Eth 2.0-fase 0 stadig vil blive sat i live inden udgangen af ​​2020. Håberne er også høje om, at en fuld implementering af Eth 2.0 skalerer blockchain med tusinder af transaktioner pr. sekund og løse det mangeårige problem med netværksbrugere, der ikke er i stand til at kontrollere møntforsyningen uafhængigt som med Bitcoin nøjagtigt.

Comments are closed.